TEKİRDAĞ / ERGENE - Ergene Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için 8 Mart 2024- 13 Mart 2024 tarihleri arasında randevu sistemi açılacaktır. e-Sınav randevunuzu öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 06 32 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Ock

ERGENE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN 2023-2024 DİJİTAL SERGİSİ EKTE BULUNMAKTADIR. İYİ SEYİRLER DİLERİZ.

Ara

Projemizin  amacı kapsamında ilçemizdeki  yaşlı vatandaşlarımıza ulaşarak Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu el emeği göz nuru hediyeler takdim edilmiştir. Kendilerine kurumumuzu ve çalışmalarımızı anlatarak ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Ara

100 fikir 100 proje kapsamında İlçemizdeki okullarımızda çocuklarımıza hijyen eğitimleri vererek sağlığa zarar verecek ortamlardan korunmak için yapılacak uygulamalar ve alınan temizlik önlemleri konusunda daha sorumlu birer vatandaş haline getirmek.Bu kapsamda ilçemizdeki tüm öğrencilerimize hijyen eğitimleri verilmiştir.

Ara

‘100 fikir 100 proje’ kapsamında ‘Çocuklar üşümesin yürekler ısınsın projesi’ ile İlçemizdeki çocuklarımıza kışın giyecekleri atkı, bere, eldiven gibi ürünleri Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan usta öğreticilerimizle ve kursiyerlerimizle üretim aşamalarına başladık.

Kas

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında kurumumuz Ergene Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerine Şehit Mehmet Zeki Erden Anadolu İmam Hatip Lisesinde farkındalık eğitimi verilmiştir.

Kas

Ergene Halk Eğitimi Merkezi 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı tahmini bütçe ve Tefbis genel bakiyemiz açıklanmıştır.

Kas

Düzenlenen kurslardaki kursiyerlerimiz geri dönüşüm konusunda bilgilendirilerek eldeki mevcut durumda olan eskimiş sandalye, masa, koltuk gibi eşyaları, tekrardan onarımlarını yaparak geri dönüşüme kazandırmışlardır.

Kas

İlçemizdeki okullarımızda çocuklarımıza hijyen eğitimleri verip, onları hijyen konusunda daha sorumlu birer vatandaş haline getirmeyi hedeflemek kapsamında ilçemizdeki tüm öğrencilerimize hijyen eğitimleri verilmektedir.

Kas

Projemizin amacı ilçemizdeki ev hanımlarımızın dijital pazarlamayı öğrenip, dijital ticaret hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamaktır. Düzenlenen eğitimde kursiyerlerimizin mobil pazarlama stratejilerini geliştirebilmesi amaçlanmaktadır

Kas

Projemizle İlçemizde bulunan ev hanımlarına dijital ortamı tanıtmak ve sosyal medyayı nasıl doğru kullanmaları gerektiğini öğretmeyi hedefliyoruz. Bu sayede gelişen teknolojiye adapte olabilmelerini sağlayacağız. Projemizin temel faaliyetleri olarak ev hanımlarına bilgisayar kullanımını öğretmek ve ev hanımlarına sosyal medya kullanımını öğretmektir.

Kas

İlçemizdeki çocuklarımıza kışın giyecekleri atkı, bere, eldiven gibi ürünleri Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde bulunan kursiyer ve usta öğreticilerimizle hazırlayıp; okul müdürlükleri aracılığıyla çocuklarımıza ulaştırmak. Bu projeyle beraber hem çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermeyi hem de onlarda dayanışma ve yardımlaşma duygularını geliştirmeyi hedefliyoruz.

Ekm

21 Ekim Cumartesi günü saat 10:30 da Ergene Halk Eğitimi Merkezimizde Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yapılmıştır. Toplantıya daha önceden toplantı bilgisi verilen kursiyerler ve çeşitli vatandaşlarımızda katılım sağlamıştır.

KURUMUMUZUN STANDART ENFEKSİYON KONTROL ÖNLEMLERİNE (SEKÖ) AİT KAYITLARI